Header Reklam
Header Reklam

Ebitt Akışkan Teknolojileri Big 5 Global’de Yüksek Verimli Portföyünü Ziyaretçilerle Buluşturdu

16 Aralık 2023
Ebitt Akışkan Teknolojileri Big 5 Global’de Yüksek Verimli Portföyünü Ziyaretçilerle Buluşturdu

4-7 Aralık’ta Dubai World Trade Center’da gerçekleşen ve bölgenin en büyük fuarı olan Big 5 Global’de Ebitt Akışkan Teknolojileri uluslararası profesyonellerle buluştu.. Yapı teknolojilerinde, bu yıl net sıfır emisyon ve dijital mükemmellik temalarına odaklı Big 5 Global fuarında Ebitt, UL+FM onaylı yangın pompa istasyonlarını, senkron motorlu, frekans konvertörlü akıllı villa hidroforlarını, HVAC uygulamaları için Ar-Ge Grubu tarafından özel olarak geliştirilen; IE5 motorlu, yüksek verimli, özel yazılıma sahip otonom sürüş özellikli frekans konvertörlü inline tip sirkülasyon pompaları sergiledi. Bunun yanı sıra, Ebitt yetkilileri tarafından; tüm hidrofor ve kapalı devre çalışan pompalar için özel olarak üretilen bağlantı aksesuarları ve konteyner tipi tak-çalıştır kompakt sistemler hakkında 160’dan fazla ülkeden gelen profesyonellere detaylı bilgi verildi. Big 5 Global fuarının Ebitt’in dış pazar atağını ivmelendirdiğini söyleyen Ebitt İhracat Müdürü Bilkur Baş, şirket hedefleri ve fuar hakkında şunları söyledi: "

Big 5 Global’de GCC bölgesinde ve Afrika pazarlarında çok daha hızlı büyüyebileceğimiz kanıtlandı. Özellikle Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kenya, Tanzanya, Uganda ve Nijerya’da daha hızlı büyüyeceğimizi öngörüyoruz ve ürün portföyümüzü de buna göre genişletiyoruz. Bu yıl, Big 5 Global’de hem katılımcı firma, hem de ziyaretçi sayısında muazzam bir artış gözlemledik. Fuar organizatörü tarafından; Big 5 Global 2023’ün, bugüne kadarki en yüksek ziyaretçi sayısını kaydederek, 166 ülkeden 81.000'in üzerinde inşaat profesyoneli tarafından ziyaret edildiği bilgisi verildi. Gerçekten de 4 gün boyunca hem mevcut müşterilerimiz hem de portföyümüze eklemeyi başardığımız yeni müşterilerimiz standımızı doldurup taşırdı. Dört ekip arkadaşımız ile birlikte, tüm ziyaret saatlerinde oldukça yoğun bir görüşme trafiği yaşadık. 

Herkesin en çok üzerinde durduğu konu; enerji tasarrufu sağlayan, gerçekten yüksek verimli ürünlerdi. Müşterilerimizin hemen hepsi; kataloğumuzda yazan “enerji tasarrufu” sözcüklerinden ziyade, gerçekten tecrübe edip ölçümleyebileceği sistemleri sorguladı. Ziyaretçiler, herkesin dilinden düşürmediği, kataloglarında yer verdiği ‘green technology’ kavramını gerçekte karşılamayan ürünler yerine bilfiil çalışan pompa sistemleri üzerinde enerji tasarrufunu ve yeşili önceliklendiren ürünler aradıklarından bahsettiler. Standımızda tanıttığımız yüksek verimli inline pompalarımızın tesisatta çalışırken eşzamanlı video kayıtlarında yüksek verimlerini gören herkes oldukça etkilendi. Ebitt, kuruluşundan itibaren dünya pazarlarına yönelik yoğun bir çaba içinde olmuştur. Big 5 Global de, Ebitt’in dünya pazarlarındaki nüfuzunu artırma yolunda iyi bir basamak oldu.”